Om

Jyskskruefundament

AC Produkter aps.

En solid start, til et hvert fundament er altid det bedste. Det kan gøres med Jordskruer som punktfundament

Hvem er vi?


AC Produkter aps er et nyetableret firma (2013), men med mange års erfaring inden for salg, udvikling og arbejde indenfor jern- og metalbranchen.


Christian Lambæk har arbejdet på A/S Fasterholt Maskinfabrik i 25 år.( 1988 - 2013) I starten var det indkøb og tekniske tegninger der var hovedopgaverne. De sidste 15 år var han produktionschef med ansvar for indkøb, tekniske tegninger, udvikling og styring af produktionen. De sidste 2 år har han ud over produktion af landbrugsmaskiner også arbejdet med udvikling af standard og specielle dele til montage af solcellepaneler. Målet er at udvikle dele, så det kan gøres så godt og så nemt som muligt.


Målet med AC Produkter er at fortsætte med udvikle af  montage beslag  til  solceller med henblik på gode  pris og funktionalitet for vores kunder.

AC Produkter har nu også stor lager af jordskruer og erfaring med fundamenter af jordskruer i mange størrelser og med mange forskellige montage muliger. Vi tilbyder også at nedbore jordskruer men vi vil også meget grene vejlede så man selv kan nedbore jordskruer og derved selv kan tjene / spare penge på fundamenten.

Hvor er vi?

AC Produkter ApS har hovedsæde på Fabriksvej 21, 7441 Bording


Kontakt AC Produkter hvis i har spørgsmål til vores produkter.

For kontaktformular, klik  her.

Christian Lambæk

Mail: christian@acprodukter.dk

Mobil: 2539 4001


            Jysk Skruefundament - AC Produkter ApS Tele. 25394001 -   Fabriksvej 21  - 7441 Bording

  CVR nr.  32319513